En af de mere spøjse opgaver jeg har haft, var de tekster, jeg skrev i anden omgang for InfoWop. Et ægtepar, Anita og Claus, fik brug for nogle tekster til deres undervisningsvoksduge.

Spøjst ord, men det er faktisk lige, hvad det er. Voksdugene har forskellige temaer, og så kan undervisningen foregå henover spisebordet eller i daginstitutionen. Det er temmelig smart, og det er blevet en temmelig stor succes, så vidt jeg er orienteret.

I første omgang gik opgaven ud på at renskrive noget undervisningsmateriale, der var bundet op til dugene.

Det gik smertefrit, og noget tid senere blev jeg ringet op, og spurgt om jeg kunne lave nogle flere tekster. Det kunne jeg naturligvis, men i stedet for mere undervisningsmateriale, som jeg havde forventet, var det en række tekster, der fortalte historien om nogle af de danske mærkedage.

Jul, påske osv. osv.

Det blev pludselig en opgave med en del mere research og storytelling, end jeg havde forventet. Men det var både sjovt og lærerigt.  Og når man nu er en nysgerrig sjæl, så er det da ikke helt tosset at bruge fakturérbar tid til at lære noget nyt.