Jeg var netop blevet færdig med den seneste sæson af Better Call Saul, og besluttede mig for at skrive noget om den.

Jeg elsker den serie og synes faktisk, at den er bedre end Breaking Bad, som dog ikke på nogen måde er dårlig. Og den sidste sæson havde fået hjernen i gang, ganske som de andre sæsoner, og jeg følte, at jeg havde behov for komme af med mine tanker og observationer.

Efter en god times tid, havde jeg noget, der var et tilrettet første udkast, og jeg var godt tilpas. Men i løbet af de næste dage, levede min “anmeldelse” i baghovedet, og til sidst blev jeg nødt til at gøre den færdig.

Jeg skrev den om et par gange og blev faktisk rigtigt glad for det endelige produkt. Og så sad jeg der. Og tænkte: Hvad filan skal jeg så med den?

Dagen efter fik jeg den idé, at jeg da kunne sende den til Vi Elsker Serier, og se om ikke de kunne bruge den til noget.

Jeg havde ingen kontaktoplysninger på dem, så jeg gik på Facebook for at se, om der lå noget på deres Facebookside.

Det første opslag var et “jobopslag”, hvor de efterlyste frivillige skribenter, der kunne lave anmeldelser og artikler om TV-serier.

Jeg tror ikke som sådan på skæbnen, men jeg tror på, at man måske godt kan få tegn, der skal følges. Og det gjorde jeg så. Jeg skrev en hurtig ansøgning, hvor jeg fortalte lidt om mig selv, hvordan jeg havde set opslaget, og hvorfor jeg tænkte, at det kunne være sjovt at skrive for Vi Elsker Serier.

Anmeldelsen af Better Call Saul blev vedhæftet, og kort tid efter blev jeg spurgt, om jeg ville være med på holdet.

Det er sjovt at lave anmeldelser, hvor man kan lade sine egne observationer diktere slagets gang, og lade sproget flyde i den retning, man nu har lyst til. Og så er der også faldet nogle betalte opgaver af siden.

Og det er jo ikke så tosset.

Min Better Call Saul-anmeldelse kan læses på Vi Elsker Seriers hjemmeside.